Witte wijzerplaat Rolex Yacht-Master II Replica horloge 116689

De wijzerplaat is wit. Primaire kleuren rood en blauw worden spaarzaam gebruikt, maar voor een arresterend effect. De White Dial Rolex Yacht-Master II Replica- 116689 – werd in 2007 gelanceerd en ondanks het ontwerp voor zeilers – een sporthorloge en een mooi ding. Het heeft een gedurfde, eigentijdse uitstraling. Een rode secondewijzer, aftellende pijl en randverhoudingen samen met de blauwe uren- en minutenwijzers zijn in één oogopslag gemakkelijk te lezen tegen de witte wijzerplaat. Lume is toegepast op handen en indices om de zichtbaarheid in slechtere omstandigheden te vergroten. Een hand van een paar seconden bevindt zich om 6 uur. Drukstukken voor onmiddellijke en nauwkeurige instelling bevinden zich op 2 en 4 uur.

Het komt vooral door de geavanceerde complicatie (ongebruikelijk voor Rolex) maar de combinatie van massief wit goud met een edel metaal – en geen keramische inleg – verzegelt de deal. Het is nogal een gedurfde afwijking van de gebruikelijke Rolex-chronografen. Dit is een mijlpaalhorloge voor Rolex Yacht-Master II replica horloges, simpelweg omdat het de lat op het complicatievoorhoofd hoger plaatste. Het is een flyback. Het is programmeerbaar en het is een genot om te gebruiken.

goede kwaliteit replica horloge rolex
goede kwaliteit replica horloge rolex – http://www.replicahorlogesrolex.nl/category/rolex-yacht-master/

In de gebruikelijke gang van zaken is een ring onafhankelijk van de beweging. Op dit horloge is het het essentiële onderdeel dat een matroos in staat stelt om de aftelfunctie in te stellen en te synchroniseren met een race-startvolgorde. Het is een triomf van werktuigbouw op een indrukwekkend kleine schaal. Het is ook een game-wisselaar. Deze functie maakte Rolex Yacht-Master replica horloge de horlogemaker die de ring naar een geheel nieuw niveau bracht.

Een regatta-chronograaf met een wereldprimeur: een programmeerbare aftelling met een mechanisch geheugen. Het gaat erom om een exacte synchronisatie te verzekeren tijdens het vliegen met een officiële beginvolgorde van de jachtrace. Het heeft een programmeringsspectrum van 1-10 minuten.

Naar de ringvormige bidirectionele ring! De Rolex Yacht-Master Replica – 116689 heeft een solide platina bezel met cijfers die trots op zijn. De rand spreekt effectief met de automatische eeuwigdurende beweging. Laten we even de tijd nemen om die informatie te verwerken.

Het is duidelijk dat de beweging automatisch is. Rolex 4161 Calibre om precies te zijn. Ontworpen en vervaardigd in de beruchte, notoir gesloten goede kwaliteit replica horloge Rolex-fabriek in Bienne, Zwitserland. Het bestaat uit een totaal van 360 componenten, waarvan sommige te klein zijn om door de menselijke hand te worden geconstrueerd. De gangreserve is 72 uur.

De Rolex Replica in wit goud en platina is mogelijk het meest wenselijke model in de collectie. Er gebeurt veel, maar het minimalistische ontwerp voorkomt dat de wijzerplaat te vol raakt. De lijnen zijn niet alleen schoon, ze zijn onberispelijk. Uren worden eenvoudig weergegeven door vierkante vakken. Wit is zwaar. Het heeft een witgouden armband met vouwsluiting. Een 44m, 18ct witgouden kast.