Rolex-Day-Date-Replica-Horloges

Welke Rolex Day-Date Replica Horloges Nederland Lead The Latest Fashion?

De Baselworld 2016 heeft maanden geleden beëindigd, maar de nieuwe producten in deze periode gelanceerd zijn nog steeds hot. Als een invloedrijke horlogemaker in de wereld, introduceerde ook een aantal nieuwe replica horloges Rolex, met inbegrip van de olijfgroene wijzerplaten kopiëren Rolex Day-Date horloges, die zeer populair zijn onder horloge liefhebbers nu.

Rolex Day Date Replica Horloges
Rolex Day Date Replica Horloges

Het meten van 40mm in diameter, de 18K Everose goud Oyster geval kenmerkt een geribbelde ring in verband met het model Day-Date sinds 1956. Verzekerd submersible op een diepte van 100 meter te zijn, worden de nieuwste 40mm rolex day date replica horloges uitgerust met een 18K Everose gold Voorzitter armband met halfronde driedelige koppelingen. Om een beter comfort en duurzaamheid te bieden, zijn deze banden voorzien van keramische inserts.

Replica Rolex Day Date
Replica Rolex Day Date

De olijfgroene wijzerplaat is dynamisch en opvallend, versterkt door 18K Everose gouden handen en uur markers. Door middel van een krasbestendig saffierglas en een Cyclops lens op 03:00, alle displays zijn duidelijk en leesbaar zijn.

Rolex Day Date Replica
Rolex Day Date Replica

Beschermd door de robuuste gevallen is de state-of-the-art kaliber 3255 zelfopwindende mechanische bewegingen met een overtreffende trap niveau van de prestaties te rijden de Rolex Day Date Replica Horloges met Everose gouden zaken. Genieten van 14 patenten van Rolex, de bewegingen maken deze uurwerken onze betrouwbare metgezellen.