Replica-Horloges--Rolex-Submariner

Topje 10 Kijk alternatieven voor de Replica Horloges Rolex Submariner

De geprezen Replica Rolex Submariner is een van de meest populaire luxe horloges in de wereld. Gemakkelijk de meest populaire staal gevat (of anderszins) luxe duikhorloge, de Rolex Submariner legt de lat in veel opzichten als het gaat om uurwerken van zijn soort, bood een lange-term recensie van de Rolex Submariner No Date kijk hier, en zelfs ten opzichte van de Rolex Submariner om zijn “neef” kijken naar de Tudor Heritage Black Bay hier. Met dat gezegd, de Rolex Submariner is niet voor iedereen, en een heleboel mensen die al een Rolex Submariner nog graag het genre van de high-end staal sport duikhorloges en zijn ge├»nteresseerd in andere horloges zoals het.

rolex submariner replica horloges
rolex submariner replica horloges

Laat ik eerst zeggen dat Rolex als een merk, en de Replica Horloges Rolex Submariner als een model, behoren tot de meest gekopieerde dingen die er zijn. Niet alleen is er een enorme onderwereld nep (die we ten zeerste aan tegen) Rolex horloges, zijn er tal van “lookalike” uurwerken die er zijn, die alleen beogen de look en feel van een Rolex Submariner ten gunste van een ander merk te emuleren. Dat zijn niet de soorten horloges zal ik over in deze lijst te praten. Oh, en ik zou ook willen zeggen dat alle van de horloges in deze top 10 lijst wordt momenteel geproduceerd op het moment van schrijven van dit artikel – maar het is mogelijk om andere dingen die er zijn, dat is niet langer in productie te vinden.

Kick-off van een mogelijke nieuwe serie artikelen, wil ik graag een lijst van mijn persoonlijke top 10 alternatieven voor de Rolex Submariner die nog steeds bestaan in het ontwerp, de kwaliteit, en de algehele luxe prijs van de Rolex Submariner Replica Horloges. Verder zou ik graag richten op duikhorloges dat een paar belangrijke dingen te delen gemeen met de Rolex Submariner. Die dingen, voor onze doeleinden, zijn 1) beschikbaar staal of titanium constructie met bijpassende armband, 2) hoge kwaliteit mechanische beweging, 3) de tijd alleen display (datum optioneel), 4) meestal (of geheel) monochromatische ontwerp met donker gekleurde wijzerplaat, en 5) een sportief design dat kan worden haalbaar worden aangekleed voor een meer elegante of formele look.

Met een erfgoed vergelijkbaar met de Rolex Submariner in termen van oorsprong en doel, de Blancpain Fifty Fathoms bestaat op dit moment een beetje hoger op de prijs ladder dan de Replica Horloges Rolex Submariner, ook al is het misschien wel niet een “betere” horloge. De Fifty Fathoms heeft wel een aantrekkelijke gebogen saffier kristal op de ring (versus keramiek), en die u liever is een kwestie van smaak. Blancpain heeft een ander uiterlijk dat sommigen zeggen is een beetje meer aan de elegante versus kant. De Blancpain is ook de meer oorspronkelijke keuze met een hogere prijs premie en veel minder van hen die er zijn.

Geef een reactie