Replica Horloges Rolex Sky-Dweller

Rubber B horlogebanden voor de Replica Horloges Rolex Sky-Dweller

Zelfs Rolex, SA doet mee aan het fenomeen van de rubberriem en introduceerde onlangs haar nieuwe “Oyster-Flex” -banden voor de 2015 Yachtmaster en het gloednieuwe 2017 Daytona. In het verleden had Rolex slechts een beperkt aantal met edelstenen gemaakte Datejust-horloges geproduceerd met hun eigen modieuze rubberen band met ingelegde diamanten, maar deze nieuwe uitstap naar rubberen riemen voor sportmodellen heeft zeker het bereik van de riemopties die beschikbaar zijn voor nep Rolex uitgebreid liefhebbers.

Replica Horloges Rolex Sky-Dweller
Replica Horloges Rolex Sky-Dweller

Met name Rubber B is het enige geïntegreerde horlogebandbedrijf waarvan de rubberen riemen serieus in Zwitserland worden geproduceerd en die altijd de matrijsmarkering hun rubberen behuizing hebben, aangezien dergelijke markeringen strikt worden beschermd door de internationale handelswetgeving. Elke geïntegreerde rubberen B-riem bevat een solide insert dat micro-gekalibreerd is voor een specifiek horlogemodel, waarbij een strakke, rotatievrije bevestiging aan de horlogekast wordt gehandhaafd (“Geblokkeerde integratie”). Het oorspronkelijke doel van Rubber B was om onderscheidende Rolex-bezitters een haalbaar alternatief te bieden voor hun oorspronkelijke Rolex-armband, terwijl ze genoten van comfort, individualiteit en maatwerk. In het geval van de prachtige Sky-Dweller die oorspronkelijk afkomstig is van Rolex op een krokodilband, kunnen dergelijke eigenaren nu het extra voordeel hebben van zwemmen, zwemmen en transpireren zonder zorgen, terwijl ze hun exclusieve Rolex replica horloges dragen.

Dit gepatenteerde proces vindt plaats tijdens de spuitgietfase en produceert een prachtig gesmolten, tweekleurige riem met onbeperkte flexibiliteit en conformiteit van twee rubbermassa’s, terwijl ze functioneren als een permanente, naadloze eenheid. Dit maakt een volledig bereik van beweging, draaien en torsie mogelijk zonder de noodzaak voor oppervlakkige middelen zoals verven, lijmen of verlijmen. Gedurende een zeer lange tijd in de industrie konden meerkleurige banden alleen worden bereikt met minder gewaardeerde of onderverpakte materialen zoals siliconen. Gevulkaniseerd rubber heeft altijd (en nog steeds) een aantal beperkingen met betrekking tot het bereiken van het volledige kleur / toonspectrum en het zou nooit mogelijk kunnen zijn om zoveel kleurtinten te creëren als kan worden gerealiseerd met kunststoffen en siliconen. Maar het heel opwindend om nu het vermogen te hebben om luxueuze, natuurlijke gevulkaniseerde rubberen riemen te produceren in het veelkleurige rijk terwijl je de deur opent voor een scala aan mogelijkheden.