Rolex-Yacht-Master-II-Blue-Ceramic-Bezels-Replica

Rolex Yacht-Master II Replica Horloges

Rolex Yacht-Master II replica horloges met Zwitserse automatische bewegingen zijn ontworpen voor professionele jacht racen chronografen. Hun precisie en betrouwbaarheid ongetwijfeld. De hele van de horloges is zeer elegant. 44 stalen gevallen gedragen met kaliber 4161, een zelfopwindende mechanische bewegingen voortdurende rotors. De Zwitserse bewegingen met paramagnetische blauwe Parachrom onrustveren kan ongeveer 72 uur stroom te leveren aan de hele mechanismen.

Rolex Yacht Master Replica Horloges
Rolex Yacht Master Replica Horloges

De Oyster gevallen kan de 100 meter diepe waterdichtheid te garanderen en zijn de meesterwerken van stevigheid en duurzaamheid. De 904L staal kan corrosie te weerstaan. En hun rug geribbeld huizen worden aangescherpt door speciaal gereedschap. Alleen Rolex crafters kunnen de bewegingen te openen. De kronkelende kronen hebben driedubbele sloten en waterdichtheid systemen. Hun uur markeringen en handen zijn allemaal bedekt met witte luminescentie.

De andere twee handen in het centrum worden uitgevoerd met rode elementen. Er is een blauwe sub-dial voor kleine seconde op 6 uur. 116680 kopiëren Rolex Replica Horloges Belgie met blauwe keramische bezels hebben stevige Oyster armbanden. Hun 10 minuten countdown functies zijn zeer innovatief en nauwkeurig. Dus de uurwerken zal de beste verkopers op de markt.