Rolex-Submariner Replica Horloges

Rolex Submariner Zwart Schedel Beperkt Editie Bruin wijzerplaat Replica Horloges

Om deze Rolex Submariner replica horloges Zwart Schedel Beperkt Editie Bruin wijzerplaat te starten, laten we praten over de ongelooflijke carrosserie van het horloge. De zwarte Rolex Submariner elke cent waard, alleen voor de gravures en er nauwelijks een deel van het horloge dat gemist. De bezel en de armbanden hebben de meeste aandacht gekregen bij het ontwerp. De ring heeft ook mooie randen langs de buitenste randen. Het zwart van het horloge zo zwart en kostbaar als een onyx juweel. De schedel- en kalligrafische uitsnijdingen lijken alsof ze met de hand gedaan werden en bovendien het een horloge met een beperkte oplage. Ik zou dit horloge op dit alleen kopen.

Rolex Submariner Replica Horloges
Rolex Submariner Replica Horloges

De wijzerplaat van de imitatie horloges Rolex Submariner zwarte schedel-beperkte editie bruine wijzerplaat replica een vlakke diepe bruin met kleine markeringen langs de buitenste randen die de minuten aanduidt. De uur markeringen zijn geen cijfers, maar cirkels en rechthoeken met witte inserts, maar er een driehoek voor de 12-uurs markering alleen. De uur-, minuten- en tweede handen zijn allemaal roestvrij staal. De witte inserts zijn waar de lichtgevende chemische stof wordt geplaatst, zodat het in het donker gloeit. Het datumvenster openlijk gemarkeerd. Misschien te veel. Vooral bij het enorme vergrootglas en het ligt op het 3-uurs mark. De kroon ook zwart. Ik ben een beetje teleurgesteld. Rolex vond er geen manier om vast te houden aan het zwarte schedelthema. Echter, aan beide zijden van de kroon zijn engravings vergelijkbaar met die op de ring en ze zien er erg leuk uit.

De zwarte Rolex Submariner een echt uniek replica horloges

U kunt die beperkte uitgavestatus krijgen door gewoon deze absoluut goed gemaakte replica horloges kopen. De armband zwart roestvrij staal en 200 mm lang en 20 mm breed. En heeft schedels gegraveerd op elke link in de ketting. De armband eindigt met een inzet beveiligingslap die het Rolex logo en drie schedels erop heeft. Het verrassend dat dit horloge slechts 13mm dik. Dit horloge zeer goed gerepliceerd. Het moeilijk te geloven dat dit een replica horloges Rolex Submariner, in plaats van de echte deal.