Rolex-Submariner-replica (2)

Rolex Submariner Replica Horloges Silver Dial

Zonder twijfel, de Submariner is een van de belangrijkste collecties van Rolex Submariner replica horloges sinds haar bescheiden start in 1953 met de lancering van de hand 6200, 6204 en 6205 aan de Basel horloge greep van de Markt in Zwitserland. Tot nu toe heeft de Rolex Submariner nagebouwd voor vele malen om te zoeken naar betere prestaties met een elegante uitstraling. Nu, de goedkope Replica Rolex Submariner 40MM Yellow Gold Case horloges zijn te koop.

Rolex Submariner replica horloges
Rolex Submariner replica horloges

Beschermd door de anti-kras saffier kristal, het zilver Serti wijzerplaat is elegant en leesbaar, met saffieren op 6, 9 en 12 uur, 8 diamanten uur indexen, een datumvenster op 3 uur, en geel goud handen met lichtgevende coating. Waterdicht tot 300 meter, is de 18k geel gouden kast aangevuld met waterdichte schroef-down kroon en blauw in één richting draaibare bezel, gepresenteerd op een Oyster armband in 18 karaat geelgoud.

replica horloges Rolex Submariner
replica horloges Rolex Submariner

Voorzien van Zwitserse makelij automatische bewegingen met de datum functie, worden de replica horloges Rolex Submariner Geel Goud Case zilveren wijzerplaat horloges voorzien van een bewonderenswaardige precisie, duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Daarom kan deze hoge imitatie intact makkelijker worden bewaard dan de gewone horloges.