Rolex Sky-Dweller replica horloges

Rolex Sky-Dweller replica horloges in tweekleurig staal en goud

De Rolex Sky-Dweller werd in 2012 uitgebracht als de eerste volledig nieuwe horlogecollectie van het merk in meer dan 10 jaar. Uiteraard was dit op het moment van de release groot nieuws, en niet alleen omdat het een geheel nieuwe referentie van het merk was. Het was ook een horloge met een nieuwe beweging met een nieuwe complicatie voor Rolex – een jaarkalender en GMT – en het blijft het meest gecompliceerde replica horloges van Rolex. Nieuw voor Baselworld 2017 een vernieuwd model in goud en staal met enkele aanpassingen om de wijzerplaat strakker te maken. Deze nieuwe “Rolesor” -modellen zijn ook minder dan de helft van de kosten van de vorige versies, die de rij openen naar een geheel nieuwe markt.

Rolex Sky-Dweller replica horloges
Rolex Sky-Dweller replica horloges

Met een breedte van 42 mm is het een van de grotere Rolex horloges replica die er zijn en dat alleen al zal aantrekkelijk zijn voor mensen die een grotere behuizing prefereren – en hij heeft 100 meter waterbestendigheid om op te starten. Met de gecanneleerde rand ziet het er onmiskenbaar uit als Rolex, wat ook een belangrijke factor is in de aankoopbeslissingen van veel Rolex-mensen.

De restrictieve prijs van de eerste generatie Rolex Sky-Dweller en het feit dat deze alleen op een leren riem kwam, zorgde ervoor dat het horloge niet doorbrak naar een breder marktsegment, maar het zou me niet verbazen als je er nu veel meer van gaat zien . Ze zien er persoonlijk geweldig uit, en het gebruik van indices in plaats van Romeinse of Arabische cijfers maken de wijzerplaat veel slanker en minder desoriĆ«nterend (dan een aantal cijfers rond de 24-uurs-disc in het midden). Ik denk dat het vergelijken van de twee bovenstaande afbeeldingen een illustratie is van het meer informele en minder, laten we zeggen, ‘formele’ uiterlijk en gevoel van deze nieuwe stukken, verder geholpen door de armbandoptie.

Ik denk dat het zinvol is om de replica Rolex Sky-Dweller een beetje meer te bespreken, omdat het geen stuk is waar de meeste mensen echt te goed mee bekend zijn. Toen het in 2012 werd uitgebracht, was de Rolex Sky-Dweller een beetje een schok voor de horloge-wereld, omdat Rolex de neiging heeft zeer conservatief te zijn en voornamelijk nieuwe imitatieĀ horloges introduceert met slechts kleine variaties of kleine updates. Met het nieuwe model en de beweging die Rolex voor het eerst beschikbaar had gemaakt, was een jaarlijkse kalender en een tweede tijdzonewacht met name innovatief om twee grote redenen.