Rolex Replica Milgauss Pro-Hunter Horloges – Video Beoordeling

Hier is een nieuw replica horloges gekocht van een mooie Rolex Milgauss Pro-Hunter replica horloges. Een beetje anders dan de andere Rolex replica horloges, zijn de Pro-Hunter edities altijd een genot voor het oog en op een zeer krachtige visuele manier de hele Rolex-familie.

Rolex Milgauss Pro-Hunter replica horloges
Rolex Milgauss Pro-Hunter replica horloges

Deze keer is het een Milgauss Pro-Hunter replica Rolex een vrij zeldzaam stuk, maar met een aantal zeer mooie afwerkingen als het gaat om details en materialen.

Het replica horloges Rolex Milgauss Pro-Hunter ziet er erg schoon uit en de details zijn zeer goed gekloneerd. Alle originele markeringen zijn een engravings aanwezig op de eenvoudige zwarte wijzerplaat. DMarkers zijn ook erg goed gedaan en volgen het echte model. Oranje donderbout als secondaire hand (het handelsmerk van de Migauss familie) is ook goed gedaan. De gepolijste vergulde roestvrijstalen behuizing is van zeer goede kwaliteit en herbergt een betrouwbaar en nauwkeurig Japans automatisch zelfwikkelingsmechanisme. Geborsteld en gepolijst armband caries het Rolex-logo op de opvouwbare sluiting en ook erin gesneden. Het had schroeven om de armband te vergemakkelijken, net zoals het origineel.

Achterhoes heeft goede gravures en de hologram replica horloges Rolex logo sticker baring het serienummer. Ik ben erg blij met het algemene beeld, details en werkt op dit horloge. Het ziet er beter uit dan in de foto’s op de website, het is glad en heeft een zeer goede balans. Gewicht is precies goed en sinds dit een beperkte editie kunt u het heel gemakkelijk doorgeven voor de echte deal, zorg er gewoon voor dat je goed aankleedt anders werkt het niet.