replica-horloges-rolex-yachtmaster

Rolex Replica Horloges Yacht-Master 40 Hands-On

Met de introductie van een chocolade wijzerplaat en case Everose Rolesor op een Oyster armband, de Replica Horloges Rolex Yacht-Master 40 voegt een andere optie om de lijn na het model van vorig jaar. Een jaar geleden op Baselworld 2015, de Replica Rolex Yacht-Master kwam met een gloednieuwe Oysterflex riem, 40mm geval is, en kaliber 3135 beweging. Het kwam ook in een 18kt Everose (roze goud legering Rolex’s) het geval en wordt nu vergezeld door deze stalen en gouden Replica Rolex Yacht-Master 40 model. Er zal ook een nieuwe all-stalen model dat we een kijkje nemen op voor u in de komende dagen zou moeten zijn.

replica horloges rolex yachtmaster
replica horloges rolex yachtmaster

Veel mensen, waaronder ikzelf, eerlijk gezegd, geen experts zijn op de Replica Rolex Yacht-Master lijn, dus ik wilde uitleggen dat dit horloge is gewoon een nieuw kleurenschema in de Rolex Yacht-Master 40 lijn, en niet een nieuw stuk helemaal. Er zijn verschillende two-tone Rolex Yacht-Master 40 horloges, maar aangezien dit de eerste nieuwe model sinds vorig jaar, ik denk dat het interessanter om te praten over dit horloge en wat het betekent voor de lijn vooruit. Dus ja, er zijn andere Rolex Replica Horloges Yacht-Master 40 horloges al die er zijn, maar voor al hun verdiensten dat ze het niet verstrekken van de nieuwheid van een nieuw chocolade wijzerplaat.

Het aanbieden van een duidelijk zachtere uitstraling dan de mat-zwarte wijzerplaat en bezel van zijn oudere broer of zus, is er een zaak te worden gemaakt dat deze Replica Horloges Rolex Yacht-Master 40 horloge enig succes als een full-sized  Replica Rolex Horloges duiker die een beroep op vrouwen ook zou kunnen hebben als mannen. The Oyster armband in plaats van de sportieve rubber (wat Rolex zou aandringen u te bellen “elastomeer”) band zou waarschijnlijk helpen om dat te verkopen, ook. Dat gezegd zijnde, is dit zeker een uniseks horloge, hoewel ik veel liever de zwarte aan de Everose look.

De Replica Horloges Rolex Yacht-Master 40’s in twee richtingen draaibare ring heeft opgeworpen cijfers en afstudeerders die zich onderscheiden ten opzichte van de mat, gezandstraald oppervlak van de 18kt Everose gold bezel gepolijst. Dit verzacht het uiterlijk van de  Replica Rolex Yacht-Master 40 horloge door het hebben van twee warme tinten van Everose goud. Op de zwarte wijzerplaat versie met een matte, zwarte keramische bezel gezandstraald, de gepolijste, verhoogde cijfers en afstudeerders onderhouden van een broeierige blik. Hier, het is zachter, helderder en veel minder mannelijk.