Rolex Daytona replica

Rolex Replica Daytona: Het Ref. 116515LN

Vóór de zeer gewilde stalen en keramische Rolex Replica Daytona, was er nog een Daytona met een zwarte Cerachrom bezel: de ref. 116515LN. Deze Everose-schoonheid is een fantastische versie van de bekende Rolex Replica-chronograaf, dus laten we het uitchecken.

Rolex Daytona replica horloges
Rolex Daytona replica horloges

 

De Daytona ref. 116515LN debuteerde op Baselworld 2011 en is een populair model onder de duurdere Daytona opties. En dat is geen verrassing. Zijn 40mm Oesterkoffer in 18k rose goudparen onberispelijk goed met de zwarte keramische behang. Een snelle opmerking over de goud- en keramische materialen; deze zijn niet standaard “off-the-shelf” varianten, maar liever Rolex-verbeterde. Het metaal is de Rolex-exclusieve roosgoudlegering-aka Everose-die de merkbeoordeling niet zal vervagen met verloop van tijd. Aan de andere kant is de Cerachrom keramische behuizing nog een ander replica horloges kopen Rolex patent waarbij het materiaal niet alleen bestand is tegen krassen, maar ook na decennia blootstelling aan de zon ook niet vervalt.

Net als bij alle versies van de Rolex Daytona, de ref. 116515LN omvat een gegraveerde tachymeter op de bezel-een integraal onderdeel van de chronograaffunctie. Deze schaal, in combinatie met de chronograaf, zorgt ervoor dat de drager 400 eenheden (of kilometers of mijl) per uur kan meten. Dit maakt uiteindelijk de Daytona Cosmograph een replica horloge van een raceauto. De middelste chronograaf hand is nauwkeurig binnen 1/8 van een seconde. Samen met de belangrijkste chrono hand, is er ook de 30 minuten counter subdialie om 3 uur en de 12-uurs counter subdialie om 9 uur. Deze twee registers worden ook om 6 uur bij een kleine seconden-indicator aangesloten. De lay-out van de drie registers (naast de pushers om 2 en 4 uur) is een groot deel van wat de Daytona zijn beroemde look geeft.

De wijzerplaat van deze specifieke replica Rolex Daytona ref. 116515 chocoladebruin met Arabische cijfers, maar er zijn ook andere wijzerplaatopties, zoals crème en roosgoud.