replica horloges rolex explorer

Rolex Explorer II replica horloges Beoordeling

Ten eerste de replica Rolex Explorer een van de eerste horloges die ontworpen werden voor exploratie, met name het verkennen van nieuwe landen en gevarieerde terreinen. Terwijl vandaag een Casio ProTrek of een soortgelijk zonne-energie multifunctioneel horloge u op een verre tocht zal dienen, in de jaren 1950 en begin 1960, wanneer er een echte verkenning van de palen en de hoge toppen van de wereld plaatsvond, er geen kwartswacht. En zelfs vandaag, als je de paal van de aarde probeert te verkennen of Mt. Everest, de Rolex Explorer kan nog steeds een betere keuze zijn dan een quartz-apparaat, omdat deze last hebben als ze blootgesteld worden aan hoge en lage temperaturen en afhankelijk zijn van een externe energiebron. De Rolex Explorer II echter gegarandeerd en werkt ook dag tot dag, zelfs onder extreme temperaturen en zonder krachtbron, behalve het dagelijks dragen en een beetje bewegen (of kronkelen).

replica horloges rolex explorer
replica horloges rolex explorer

Dus in mijn eigen “expeditie” met de Rolex Explorer II horloges replica, nam ik het niet aan extreme omstandigheden, ik nam het aan wat een enigszins typische moderne reisreis, waaronder luchthavens, zakelijke bijeenkomsten, zakenreizen, de sportschool, en ook buiten bezoeken in een ver land. In elk geval, wat geweldig, de Rolex Explorer II nooit uit de plaats gekomen.

De indrukwekkende roestvrijstalen behuizing van 42 mm (waterbestendig tot 100 meter) kan een klein probleem zijn als u een formele gebeurtenis wilt opknappen, aangezien het 12 mm hoog op de pols zit. Maar dat nooit het geval voor mij en het past goed bij al mijn shirts, zelfs als je een sportsjack draagt in de koude grijze late winteravonden van Beijing.

Dus terwijl de Rolex Explorer II 216570 niet noodzakelijkerwijs mijn absolute favoriete Rolex replica roestvrijstalen sport horloge, het imposante formaat, gemakkelijke draagbaarheid en gebrek aan populariteit het een dat ik vaak ga wanneer ik een modern multifunctioneel horloge nodig heb dat ik kan draag voor zaken, casual, of voor sportieve gelegenheden – en toch dat niet gebruikelijk. Om deze exacte reden de Rolex Explorer II een goede metgezel voor mijn reizen, het grote land van China verkend en verdiende een speciale plek in mijn vaste collectie.