DSC00158-2

Rolex Day-Date Replica Horloges Foto Beoordeling

Hier is een van mijn oudere replica horloges foto recensie van de oude blog. Dit is een Rolex Day-Date replica horloges dat mijn vader constant uitkomt en zeer graag van houdt.

Tot op de dag werkt dit horloge geweldig, stijlvol en simpel, maakt geen big bang maar ziet er nog steeds geweldig uit.

Rolex Day-Date Replica Horloges
Rolex Day-Date Replica Horloges

Het roestvrijstalen hoesje en de armband zijn van echt goede kwaliteit en het gewicht van het horloge is goed. Deze heeft een Japanse automatische beweging die zo ver betrouwbaar en precies is. Misschien moet de veegende secondenhand een beetje gladder zijn, maar ik ben niet zo gefocust op deze details, want ik ben veel meer geïnteresseerd in het algehele aspect van dit valse horloge en zijn leven. Alle details op de wijzerplaat blijken precies goed, het heeft de replica rolex gravures op de binnenste cirkel achter het krasvrije kristal met de vergrote datum.

Replica Horloges Rolex Day-Date
Replica Horloges Rolex Day-Date

Markeringen zijn allemaal goed gekloneerd in de wijzerplaat. Het Replica Horloges Rolex logo is ook aanwezig op de vouwknoop en het is ook om 6 uur op het kristal gegraveerd. Dit is de dichtstbijzijnde blauwe wijzerplaat Dag-Datum naar het echte stuk dat ik al enige tijd heb gezien en ik ben het erg blij om u als benchmark te tonen. Ga ergens niet onder dit omdat het je geen vreugde zal brengen. Ga met dit of hoger als u tevreden bent. De tijd blijft goed, dag en datum ramen veranderen zonder vast te zitten, stroomreserve van meer dan 24 uur en goede staat van roestvrij stalen behuizing. Ik ben er erg onder de indruk van met deze, wanneer ik niet echt vertrouw dat mijn vader er de beste om zorgt. Hier zijn nog wat meer foto’s, geniet van.