rolex-day-date-glacier-blue-diamond-index-dial

Rolex Day-Date Glacier Blue Dial replica horloges

De Replica Horloges Rolex Day-Date is een van de Rolex’s meest iconische en luxe horloges, het aanbieden van 18k goud evenals de geavanceerde datum en dag openingen. Het horloge kreeg de bijnaam de “President”, omdat een versie beroemde werd gedragen door de Amerikaanse president Eisenhower evenals andere presidenten en succesvolle mannen. Hier, de goedkope Rolex Day-Date 36MM Platinum Case automatische horloges zijn te koop.

replica horloges rolex day date gletsjer blauwe diamant index wijzerplaat
replica horloges rolex day date gletsjer blauwe diamant index wijzerplaat

Beschermd door een krasbestendig saffierglas, is de gletsjer blauwe wijzerplaat versterkt door de decoratieve patroon van Rolex, en 8 rond en 2 baguette diamanten seiving zo uur markers. Aangevuld met gepolijst koepelvormige bezel, en waterdicht schroef-down kroon en de zaak terug, de 36mm case gemaakt van platina is waterdicht tot 100 meter, getoond op een platina presidentiƫle armband met een verborgen sluiting.

replica horloges rolex day date
replica horloges rolex day date

Voorzien van Zwitserse makelij automatische bewegingen met datum en dag display functie, de Rolex Day-Date Glacier Blue Dial Platinum Bracelet replicaĀ horloges zijn in staat om de ideale precisie en stabiliteit, wat niet zou laten je naar beneden te genieten.