Rolex-Air-King-Replica-

Rolex Air-King Replica Horloges Nederland

Rolex replica horloges gelanceerd nieuw exemplaar Rolex Air-King horloges dit jaar, die dit merk bevoorrechte associaties op met de luchtvaart in de wereld te presenteren tijdens zijn gouden tijdperk in de jaren 1930. Het is de moeite waard te vermelden dat de Air-King draagt de overtreffende trap chronometer certificering geherdefinieerd door Rolex in 2015.

Rolex Air King Replica Horloges
Rolex Air King Replica Horloges

Met 40 mm diameter behuizing is gemaakt van massief 904L staal, worden de luxe rolex air king replica horloges uitgerust met Oyster stalen armbanden gesloten door vouwen Oysterclasp met EasyLink 5 mm comfortverlenging koppelingen. Als gevolg van de Twinlock dubbele waterdichtheid-systeem en andere betrouwbare geval constructies, de uurwerken zijn nog steeds beschikbaar op een diepte van 100 meter.

Om een optimale bescherming voor de bewegingen te bieden, worden de gevallen uitgerust met schilden te beschermen tegen magnetische velden. De replica rolex air king self-wikkeling mechanische bewegingen zijn voorzien van de Perpetual rotor en zorgen gangreserve van 48 uur.

Replica Rolex Air King
Replica Rolex Air King

Onder de krasbestendig saffierglas, de zwarte wijzerplaten van de replica horloges Rolex air king met stalen gevallen onderscheidend zijn en leesbaar, met een combinatie van grote 3, 6 en 9 cijfers als urenmarkeringen en een opvallend minuut schaal voor navigatiedoeleinden tijd lezingen. De aslo wijzerplaat draagt de naam Air-King in dezelfde letters voorzien die is ontworpen voor het model in de jaren 1950.