Replica Rolex Deepsea Sea-Dweller Horloges

Rolex zei dat het de eerste in zijn soort was en misschien wel de laatste in zijn soort – een horloge dat speciaal is ontworpen ter ere van een evenement en voor een persoon. Nu hebben we enkele praktijkfoto’s van de retailversie van de Rolex Deepsea replica horloge, dat al verkrijgbaar is bij Rolex-winkels.

We hebben eerder al gezegd dat Rolex het vreemd vond om een uurwerk vrij te geven buiten het normale uurrooster van de Baselworld-beurs. Rolex geeft toe dat het uniek was voor hen om te doen, maar prees het algemene doel van het project en hun wens om nieuwe dingen te proberen. Rolex is een merk met een zo sterk beeld dat velen het erover eens zijn dat het hun belangrijkste taak is om te behouden in plaats van te promoten. Tegelijkertijd moet elk bedrijf dat geïnteresseerd is in het bij elkaar houden van de harten en geesten van zijn klanten altijd iets nieuws aanbieden.

 

Het Rolex Deepsea Sea-Dweller replica horloge is zeker nieuw. De draaischijf is nieuw, het thema is nieuw en de releasestrategie is nieuw. Wat hetzelfde is, is het Deepsea-horlogemodel zelf, en vanaf nu heeft het nog steeds hetzelfde referentienummer van het standaard zwarte wijzerplaat Deepsea.

Replica Horloges Rolex Deepsea Sea-Dweller
Replica Horloges Rolex Deepsea Sea-Dweller

We hebben nog nooit echt een hands-on van de Deepsea gedaan, dus naast het feit dat ik het had over de nieuwe D-Blue-variant ter ere, wil ik de Deepsea een beetje in het algemeen bespreken. Het is, kort gezegd, een van de meest eigenzinnige nep Rolex horloges, maar niettemin zeer wenselijk en lief.

Het is niet duidelijk of hij Rolex heeft voorgesteld om de Rolex Deepsea Horloges wijzerplaat te maken of dat het iemand van Rolex was die het heeft voorgesteld, maar het feit blijft dat dit de eerste keer in de geschiedenis van Rolex is dat zoiets als dit is gedaan. Niets van de Rolex Deepsea De D-Blue wijzerplaat kijkt zelf rechtstreeks naar de film, de reis. Het is dus belangrijk dat toekomstige verzamelaars dit allemaal begrijpen wanneer ze willen weten waar het horloge over ging. Dit is een belangrijk punt, omdat veel merken die een horloge voor een speciale gebeurtenis of gelegenheid maken, niet van mening zijn dat mensen over 50 jaar geen idee hebben waar een product over gaat, tenzij het dat zegt over het product zelf.