Rolex-Sky-Dweller-Replica-As-Worn-768x512

Replica Horloges Rolex Sky-Dweller Champagne wijzerplaat GMT recensie

Het is echt een ding van wonder hoe de Rolex Sky-Dweller replica horloges Company up blijft komen met verse ontwerpen om hun fans te houden, net als ik, steeds geïnteresseerd zijn in hun producten. Makers van Rolex replica horloges zijn erg druk te houden met de innovatie van Rolex en dat is de reden waarom ik altijd over Rolex replica beoordeling blogs voor u. Zoals je misschien al geraden, zal ik vandaag doen een nep-Rolex Sky-Dweller beoordeling.

Er zijn veel dingen die klassieke Rolex zijn over dit horloge en een paar dingen die vrij uniek zijn ook. In deze replica horloges Rolex Sky-Dweller  beoordeling, zullen we gaan door alles, dus laten we beginnen.

Replica Horloges Rolex Sky Dweller
Replica Horloges Rolex Sky Dweller

Ik zal dit nep Rolex Sky-Dweller beoordeling met de klassieke Rolex functies te starten. De Rolex Sky Dweller replica is bijna volledig gouden en dit is een richting Rolex ervoor kiest om een heleboel keer te gaan als ze niet de roestvrij-stalen route te gaan. Je kunt waarschijnlijk vertellen dat het een Rolex van 20 voet weg. Het vergrootglas over het datumvenster is ook iets wat we uit andere replica horloges rolex heb gezien, maar het is iets wat ik nog steeds heel graag in deze replica Sky Dweller Rolex. Sommige horloges echt je scheel net te kunnen om de datum te vertellen.

Het tandwiel omlijsting met herhaalde Rolex woord motief op de binnenkant van het in plaats van chronometer markeringen is ook een gemeenschappelijke Rolex design. De kroon is zeer gepolijst gouden met de Rolex kroon logo in reliëf op. Het is iets dat me vaak amuseert met een Rolex kroon logo in reliëf op de kroon van een Rolex horloge. Dat is het zo’n beetje voor de dingen op dit horloge dat je normaal zou verwachten van een Rolex horloge.

Rolex Sky Dweller Champagne GMT Replica Horloges
Rolex Sky Dweller Champagne GMT Replica Horloges

Nu voor het deel van deze replica horloges Rolex Sky-Dweller beoordeling die laat zien hoe het horloge is anders dan andere horloges en zelfs van andere nep-Rolex horloges. Ten eerste, het uur merken zijn getallen die met de klok mee te gaan en zijn gericht op hoeken met uitzondering van de 12-uurs merk dat wordt vervangen door de Rolex kroon logo. Ik weet niet of ik hou van het feit dat de nummers 5, 6 en 7 zijn praktisch ondersteboven. Ze zien er echt koninklijke hoewel en ze glinsteren zelfs meer dan de zeer gepolijst gouden rondom.

Er is een venster wiel aan het onderste deel van de wijzerplaat, die omhoog telt tot 24 uur. Dit is onderdeel van de zeer complexe mechanisme van Rolex dat het horloge een dual tijdzone horloge maakt. De rode pijl wijst naar de “eigen tijdzone” en het verandert nooit, ongeacht waar je bent. Helaas, het kapt de 5, 6 en 7 uur sporen van het horloge en ik ben niet erg tevreden over dat ofwel.

Het uur, minuut en tweede handen zijn van roestvrij staal met uitsparingen om hun gewicht te verminderen en het ziet er ook goed uit. Er zijn rechthoekige uitsparingen net onder het uur markeringen die leuk uitzien maar in wezen geen nut dat ik kan zien.

Rolex Sky Dweller Replica Horloges
Rolex Sky Dweller Replica Horloges

Mijn replica horloges Rolex Sky-Dweller beoordeling zou onvolledig zijn zonder te spreken over de beweging. Zoals te verwachten, het voorzien van een Japanse Miyota kinetische beweging en dat is precies wat ik had verwacht. Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat dit is ook een van de klassieke Rolex functies, maar dit is een Rolex Sky-Dweller imitatie horloges beoordeling en niet een beoordeling voor een origineel.

Om dop van deze replica Rolex Sky-Dweller beoordeling, laten we praten over hoe het horloge handgrepen aan de pols. Onnodig te zeggen, het is een mannelijke horloge. En het toont verfijning en stijl en is een van de betere replica Rolex horloges voor mannen. Het valt op door z’n oog.

Rolex Sky Dweller Replica Armband Horloges
Rolex Sky Dweller Replica Armband Horloges

De armband is ook klassiek Rolex design. Het is 200 mm lang en 22 mm breed. Het is zeer gepolijst goud eindigend in een Rolex kroon logo gegraveerd inzet sluiting. Het oorspronkelijke horloge was een van de meest langverwachte horloges in 2012. En vijf jaar is niet een lange tijd als het gaat om technologie te kijken. Dus, ik zou dit horloge 90% -tarief voor het leveren over alle aspecten in te stellen uit te doen.