Replica Horloges Rolex Cellini

Replica Horloges Rolex Cellini Tijd Diamant

Het is eigenlijk jammer dat ik persoonlijk niet meer gelegenheden heb om een klokje te dragen, zoals de replica Rolex Cellini. Zeer veel onderscheiden van de meer sportieve producten van de beroemde Zwitserse horloge maker, dit is het formele bloed van het Rolex-merk van vandaag. Toen Rolex onlangs een gloednieuwe versie van de collectie Rolex Cellini debuteerde, bieden ze niet alleen maar één nieuw horloge maar een trio van modellen die later in de familie van (vaak maar iets anders) collectie worden onderverdeeld stukken. De eenvoudigste versie van de nieuwe Rolex Cellini is de “Cellini Time,” en het geeft gewoon de tijd aan met centrale uren, minuten en seconden.

Replica Horloges Rolex Cellini Tijd Diamant
Replica Horloges Rolex Cellini Tijd Diamant – http://www.replicahorlogesrolex.nl/

Ik heb in het verleden al vermeld hoe ik de Rolex Cellini in de categorie smoking-horloges plaatste omdat ze niet alleen ontworpen zijn om jurkhorloges te zijn maar verder bedoeld om formele jurkhorloges te zijn. Wat is het verschil? Nou, een jurk horloge is geschikt voor kantoor en andere professionele tot casual business kleding. Een formeel horloge is natuurlijk dressy, maar neemt dingen nog een stap verder, meer vergelijkbaar met een ballroomjurk voor vrouwen – speciaal bedoeld om zowel exclusiviteit als viering te markeren.

Dus waarom is de Rolex Cellini Time een solide timepiece wanneer u zowel exclusief wilt voelen als vieren – vooral als het gaat om dit model met diamanten? In deze context betekent “exclusiviteit” min of meer “luxe geprijsd.” Het impliceert dat weinig mensen het kunnen bezitten, hetzij door kosten of zeldzaamheid. Rolex horloges replica zijn misschien niet zeldzaam in de context van horloges, maar de mogelijkheid om te veroorloven, is zeldzaam als rekening wordt gehouden met het volume van het besteedbaar inkomen dat de meeste mensen in het algemeen hebben. Zelfs in het kader van high-end horloges zijn dressy Rolex horloges ongewoon, omdat Rolex-kopers meestal houden aan het kopen van meer traditionele modellen, zoals een Submariner of Datejust, voordat ze nog meer niche-modellen zoals de Rolex Cellini kopen.