Rolex-Submariner-116613-Ceramic-Bezel-Blue-Dial-

Nederland Replica Rolex Submariner 116613 Ceramic Bezel Blue Dial Horloges

De Replica Horloges Rolex Submariner is een lijn van sport die speciaal zijn ontworpen voor het duiken mensen die een duurzaam horloge met resistentie tegen water en corrosie, die vaak als de belichaming van Rolex, een van ’s werelds meest erkende luxe brands.Now, we beschouwd nodig zijn blij met de goedkope Rolex Submariner 116613 Ceramic Bezel Blue Dial horloges aan u voor.

Rolex Submariner 116613 Ceramic Bezel Blue Dial replica horloges
Rolex Submariner 116613 Ceramic Bezel Blue Dial replica horloges

Met een blauwe draaibare keramische bezel gemonteerd op de zaak, wordt de 40mm geval in 18 karaat goud en roestvrij staal getoond op een 18k geel goud en roestvrij armband die een Glidelock gesp draagt. Op de blauwe wijzerplaat, zijn er lichtgevende uur markers zonder cijfers, klassieke Mercede handen en een kleine datumvenster op 3:00. In feite is het dezelfde kleur tussen de ring en de wijzerplaat creats een prachtige en geïntegreerde touch voor de imitational Rolex Submariner 116613 Ceramic Bezel Blue Dial horloges. Natuurlijk, het uurwerk is waterdicht tot 300 meter, die u kunnen voorzien van de basisbescherming.

Rolex Submariner replica horloges
Rolex Submariner replica horloges

De replica horloges Rolex Submariner 116613 Ceramic Bezel Blue Dial huis uitstekende automatische bewegingen die een hoge nauwkeurigheid en een lange levensduur kunnen garanderen, die uw aandacht waard zijn.