Rolex-Datejust-Replica-Horloges (3)

Nederland Purple Dials Replica Rolex Datejust Horloges

Als ’s werelds eerste zelfopwindende polshorloge met een datumaanduiding, de klassieke Rolex Datejust replica horloges ge├»ntroduceerd in 1945 waren revolutionair. In de afgelopen jaren, heeft Rolex veel versies gelanceerd om de verschillende eisen van de dragers te voldoen.

De 31 mm Replica Rolex Datejust horloges hier gepresenteerde zijn voorzien van de paarse wijzerplaat beschermd door een krasbestendig saffierglas. Dankzij de datumvenster op 3:00, oversized Everose goud handen en Romeinse indexen waaronder de grote VI set met diamanten, de vrouwelijke wijzerplaat verbetert de hele uurwerk.

Replica Horloges Rolex Datejust
Replica Horloges Rolex Datejust

Versierd met een diamant-set bezel, de 31 mm case vervaardigd uit Everose Rolesor, de combinatie van 904L staal en 18K Everose goud, is sierlijk en robuust. In hetzelfde metaal, de comfortabele en modieuze armband beschikt over een Oysterclasp en de Easylink comfortverlenging link.

Gedreven door zelfopwindende mechanische bewegingen gecertificeerd als chronometers, de replica horloges rolex met Romeinse indexen hebben garantie voor uitstekende prestaties te genieten op elk moment.

Rolex Datejust Replica
Rolex Datejust Replica