Een voorbeeld van een Replica Rolex Datejust Horloges ‘Awards for Enterprise’ Trophy

Pre-owned Rolex uitwisseling website Bob’s horloges ontvangt tal van Replica Rolex horloges, waarvan vele zijn voorzien van krachtige verhalen. In deze serie, zal eigenaar van Bob’s horloges Paul Altieri echte verhalen te delen over echte Rolex horloges en bespreken wat maakt zowel de horloges en hun persoonlijke geschiedenissen zo uniek en aantrekkelijk.

rolex datejust replica horloges
rolex datejust replica horloges

Replica Rolex is ’s werelds go-om naar te kijken voor het markeren van prestaties en betekenende succes. Talloze mensen door de jaren heen een Rolex uurwerk ontvangen als een symbool van een gunstige prestatie of carrière mijlpaal; echter zeer weinig van deze horloges daadwerkelijk zijn gegeven aan deze personen door Replica Rolex zelf. Sinds 1976 heeft de Rolex Awards for Enterprise heeft gehonoreerd individuen die hebben genomen over nieuwe of lopende projecten die levens verbeteren of behouden van de wereld natuurlijk en cultureel erfgoed. Hoewel de projecten en de oorzaken bestrijken een groot scala aan thema’s en disciplines, ze delen een verbintenis tot het uitbreiden van kennis en het verbeteren van het leven op deze planeet.

Zoals Replica Rolex zegt op hun website awards:

“De Replica Rolex Awards for Enterprise werd gelanceerd in 1976 om de 50ste verjaardag van de Oyster chronometer, ’s werelds eerste horloge te herdenken.”

Winnaars van de prijs in ontvangst van 100.000 Zwitserse francs, toegang tot het netwerk van heden en verleden ontvangers Rolex’s, en natuurlijk, een Replica Rolex horloge als een trofee.

In 1990, Argentijnse chirurg, León Herszage werd uitgeroepen tot de ontvanger van de Replica Rolex Awards for Enterprise voor zijn Anabiosis: Succes in een eenvoudige experimentele model. Herszage was een zeer gerespecteerde autoriteit in de medische industrie, en een ware pionier in de opkomende discipline van buikwand pathologie en chirurgie. Als een van de eerste artsen te rapporteren over de antiseptische toepassingen van geconcentreerde sucrose en de geneeskrachtige eigenschappen van honing, heeft het werk Herszage’s een brede impact op de medische industrie gehad. Daarnaast Herszage wordt erkend als de wereld van de operatie met behulp van lokale verdoving hebben een revolutie.

Wanneer de Replica Rolex Awards for Enterprise erkende León Herszage voor zijn uitstekende werk met anabiosis (de tijdelijke toestand van schijndood of sterk verminderd metabolisme), het horloge dat hij kreeg was een verwijzing 16.233 Replica Rolex Datejust. De referentie 16233 is de ultieme Replica Rolex Datejust. Het meten van 36mm in diameter, de Replica Rolex Datejust 16233 is gemaakt van roestvrij staal en 18 karaat geelgoud, en beschikt over een geribbelde bezel en Jubilee armband.