rolex-explorer

De Replica Horloges Rolex explorer 39mm stalen kast

replica horloges rolex explorer
replica horloges rolex explorer

Om hulde te brengen aan de eerste succesvolle beklimming van de Mount Everest, de eerste Rolex Explorer replica horloges UK werd uitgebracht in 1953. Het team dat veroverde Himalaya werden met behulp van de Rolex Oyster horloges tijdens de verkenningen, toont zijn extreme duurzaamheid.

In tegenstelling tot de standaard 36mm geval, de nieuwste replica horloges Rolex Explorer kopiëren uurwerken worden gemaakt in de grotere omvang, met de diameter van 39mm. De robuuste constructie van de stalen Oyster geval en een saffier kristal te garanderen prachtige duurzaamheid en weerstand tegen schokken, krassen, stof en water -druk tot 100 meter / 300 voet. met een hoge leesbaarheid, is de zwarte wijzerplaat opgeluisterd door lichtgevende bar markers, Arabische cijfers op 3, 6 en 9 uur posities, en de handtekening uren en minuten handen. Daarnaast is er een stalen armband met Oysterlock aan het polshorloge zeer comfortabel op een pols te maken.

replica horloges rolex explorer 39mm stalen kast
replica horloges rolex explorer 39mm stalen kast

De Britse Zwitserse  replica horloges Rolex Explorer worden aangedreven door de Rolex Caliber 3132 automatische bewegingen die zijn gecertificeerd door de COSC. Behalve bewonderenswaardige nauwkeurigheid en stabiliteit, deze uitstekende beweging biedt ook gangreserve van 48 uur.