rolex-explorer-ii

Beste Rolex Explorer II Replica Horloges

De Replica Horloges Rolex Explorer II, voor het eerst uitgebracht in 1971, als een robuuste, zeer verfijnd instrument, de Explorer II werd snel het horloge van de keuze van de speleologen, vulkanologen en polaire en jungle ontdekkingsreizigers. Voor zijn 40ste verjaardag in 2011 werd de Rolex Explorer II herontworpen. Hier worden de goedkope Rolex Explorer II horloges aan u gepresenteerd.

replica horloges rolex explorer ii
replica horloges rolex explorer ii

De meest opvallende vernieuwing van de nep-Rolex Explorer II horloges is de grootte van de zaak, verhoogd van 40 mm tot 42 mm in diameter, de openstelling van de wijzerplaat voor een betere leesbaarheid. De handen werden ook vergroot de zichtbaarheid verbeteren. Maar de handtekening kenmerk van deze nieuwe versie is de grotere, oranje 24 uur per dag de hand eindigt in een pijl, mirroring de oorspronkelijke Explorer II van 1971.

Het instrument is uitgerust met een extra 24 uur weergave die de gebruiker mogelijk maakt te onderscheiden tussen nacht en dag, zelfs bij reizen naar het centrum van de aarde of via poolnachten. Daarnaast onafhankelijke 12-horloge, dat een tweede tijdzone functie in combinatie met de vaste of “home” 24-uurs weergave biedt, is een andere belangrijke functie van het gereedschap.

rolex explorer ii replica horloges
rolex explorer ii replica horloges

Stoer maar elegant, de goedkope maar de kwaliteit Rolex Explorer II replica horloges rolex zijn absoluut ideaal gereedschap voor u op de meest uitdagende expedities.