bamford-heritage-replica-rolex-daytona

Bamford Heritage Series op maat Replica Rolex horloges HORLOGE RELEASES

Vermeld Bamford Kijk afdeling en je krijgt gemengde blikken te krijgen van horloge liefhebbers. Begrijpelijk, er zijn mensen die denken dat het aanpassen van een Replica Rolex is bijna heiligschennis. Aan de andere kant zijn er mensen die Bamford verdedigen en erop aandringen dat ze een leuke optie voor horloge liefhebbers die houden van Replica Rolex, maar wil iets anders, voor een verscheidenheid van redenen. Ik ben geen fan van al hun werk, maar ik ben dol op hun nieuwe Heritage collectie. Het is duidelijk, ik ben niet de enige, want in slechts de korte tijdsspanne van een paar maanden sinds de invoering ervan, is Bamford hun Heritage collectie versterken met nog twee Replica Rolex horloges – de Bamford Heritage Explorer I en de Bamford Heritage Bicolor Paul Newman Replica Daytona horloges.

bamford heritage replica rolex daytona
bamford heritage replica rolex daytona

The Heritage collectie is nieuw voor Bamford en werd pas vrijgegeven eerder dit jaar. Zoals de naam al suggereert duidelijk, het is geïnspireerd door de looks van vintage Rolex horloges. Als voorbeeld, een van de eerdere Heritage horloges is de Bamford Heritage MilSub dat onmiskenbaar geïnspireerd door de vintage MilSub gemaakt door Rolex in de jaren zeventig voor het Britse Ministerie van Defensie. Het is een prachtig huwelijk van het oude en het nieuwe.

Deelnemen aan de verpakking wordt de Bamford Heritage Explorer I, waarin ideeën put uit de vintage Replica Rolex Explorer I ref. 6350. Veel van de mooie eigenschappen van de vintage Rolex Explorer I 6350 zijn te vinden op dit horloge, met inbegrip van de gloeiende warme uitstraling van de vergulde wijzerplaat, de configuratie 3-6-9 wijzerplaat, en de unieke textuur honingraat rooster wijzerplaat. De honingraat wijzerplaat is een mooi tintje omdat het alleen werd gevonden op zeldzamer versies van de 6350 Rolex Explorer. Andere functies die de Bamford Heritage Explorer I heeft die worden gedeeld met de vintage 6350 Replica Rolex Explorer onder meer de lollipop secondewijzer en de grote oversized kroon zonder kroon bewakers.

De Bamford Heritage Explorer I is gebaseerd op een werkelijke stroom Replica Rolex Explorer, en dus het komt met een moderne 39mm roestvrij stalen behuizing. De zaak is echter, is gegeven Bamford handtekening lichtgrijs Military Grade Titanium Coating (MGTC) voor een betere weerstand tegen slijtage. Bovendien, omdat het is gebaseerd op de Rolex Explorer, heeft het Rolex’s kogelvrije kaliber 3132 uurwerk.

De andere horloge te treden tot de Heritage collectie is de Bamford Heritage Bicolor Paul Newman Daytona, en het is een moderne variant op de vintage Paul Newman Replica Rolex Daytona. Terwijl de Bamford Heritage Bicolor Paul Newman Daytona behoudt de Paul Newman handtekening subdials met kenmerkende markers, voegt het gouden handen, kroon, duwboten, en in het midden links op de armband voor een zeer gedurfde en, denk ik, zeer coole look.