Artisans Van Genève Tribute To Replica Horloges Rolex Daytona

Les Artisans de Genève is een nieuw bedrijf dat zich richt op het herscheppen van klassieke Replica Horloges Rolex Daytona uit het verleden, maar het updaten en personaliseren van hen, waar zij dat nodig achten. Er is geen twijfel in mijn gedachten over de kwaliteit van hun werk, of de kwalificaties van hun ambachtslieden, maar dit is een nieuwe praktijk die ik kan me voorstellen zal de gemeenschap in het midden te verdelen. Met behulp van een basismodel van het huidige aanbod van een merk, elementen van de zaak, beweging, en de wijzerplaat worden aangepast of vervangen als eerbetoon aan een oude, out-of-productie model. Hun eerste stuk – Les Artisans de Genève Tribute to Replica Horloges Rolex Daytona 6263 – is geïnspireerd op één van de meest iconische modellen Rolex, maar brengt het terug tot leven en up-to-date, op hun eigen manier.

replica horloges rolex daytona
replica horloges rolex daytona

Dit is het eerste replica horloges van Les Artisans de Genève, en het is verkrijgbaar met een zwarte of witte wijzerplaat. Deze replica horloges, geproduceerd in ernstig beperkt runs, beginnen het leven als een Replica Horloges Rolex Daytona 116520 alvorens te worden omgevormd tot een ticker uit de oudheid. Voordat ik ingaan op de specifieke kenmerken van dit replica horloges en hoe deze ambachtslieden gelijktijdig zijn veranderd en bleef trouw aan de replica horloges Rolex Daytona 6263 in de creatie van dit eerbetoon, ik voel zou het nuttig zijn om dit bedrijf te plaatsen in de bredere context van de horloge en vraag of we hebben zoiets eerder gezien.

Toen ik voor het eerst het persbericht te lezen, ik dacht dat ik te kijken naar het voorstel voor een Zwitserse Bamford horloge Department, maar dat is niet het geval. Dit bedrijf neemt een andere boeg om het concept van aanpassing van een Replica Horloges Rolex in de stijl van Bamford of Made versleten (dit replica horloges Rolex Milgauss door Made Versleten is nog steeds mijn favoriete Rolex ooit). Dit is meer als een eerbetoon, met een herstel van het replica horloges horloges een modern stuk te maken. Het soort doet me denken aan ICON Automative en wat ze doen met auto’s.